HISTORISCHE KRANTEN

HomeSearch

175 resultaten gevonden

| De Halle (1925-1940) | pagina 2

De laatste Ronde van Belgie voor Be roepsrenners werd gewonnen door Jan Aerts, onze goede Belglsohe renner, die reeds aangewezen weid voor de naaste Ronde van Frankrijk. Deloor wan tweede en Rcnsse

| De Halle (1925-1940) | pagina 4

Fel telen Venvaecke die er dees Jaar moed op had zich eens duchtig te onder scheiden ln de Ronde van Frankrijk, ziet zich genoodzaakt forfait te verklaren daar hij een heelkundige bewerking is moeten ... DE RONDE VAN FRANKRIJK De Ingeschreven Ploegen

DE RONDE VAN FRANKRIJK ... Fransche franks bijeengezameld als prij zen en premiën te winnen gedurende de Ronde van Frankrijk. Ongetwijfeld zal de mooie som er gróotendeeü bijbrengen om den wedijver tusschen de renners aan te

| De Halle (1925-1940) | pagina 6

De Ronde van Frankrijk. ... Jet Demuysere die niet verkozen werd bij de gegroepeeröen voor de Ronde van Frankrijk doet de ronde mede als Sport- kronijker voor het Fransche blad Paris- Soir

RONDE VAN FRANKRIJK ... Als gevolg van een eerste onderzoek van de verscheidene Incidenten der Ronde van Frankrijk, heeft het Sportkomitelt geoor deeld dat de renner Jan Aerts de verbim tenia van ploeggeest niet heeft

De wel bekende rijwielrenner Georges Lemaire, eerste der Belgen in de laatste Ronde van Frankrijk is Woensdag 27 September, tijdens de koers van het in- terclub kampioenschap van Belgie op een andere

Het materiaal van den betreurden i Georges Lemaire werd te Pepinster in 't openbaar aan den man gebracht. Het 1 rijwiel waarmede de oud-kampioen de Ronde van Frankrijk deed, werd voor 1 2.000 frank ... De B. W. B. zal zich opnieuw belas ten met de samenstelling van de Belgi sche ploeg voor de Ronde van Frankrijk in 1934. Het ligt echter ln de bedoeling van het Sportkomiteit de eerste proeven van

Over de ronde van Frankrijk werd hij ook ondervraagd, en bijzonderlijk over de rit Charleville-Malo van 1931. Hierover zegde hij het volgende: ... Als rondoman is Jef een rijder uit het bovenste schof: De Ronde van Frankrijk was iets naar zijn tand.

DE RONDE VAN FRANKRIJK Reeds 400.009 fr. prijzen. ... Voor de Ronde van Frankrijk zijn reeds mêer dan 400.00 Fransche frunk toegeko men. Als men dit ziet valt het gemakke lijk te begrijpen dat de renntrs zoo graag zouden aangeduid zijn; er is daar im

DE RONDE VAN FRANKRIJK Frans Dictus is de zevende man. ... Het Selectlcomiteit van den B. W. B. heeft de kandidatuur van Dictus aan vaard. als lid der Belgische ploeg voor de Ronde van Frankrijk. En dat noemen wij een beste keus.

DE RONDE VAN FRANKRIJK ... Na zijn overwinning van Zondag 1.1. in den koers Parijs-Belfort, werd: Romain Gyssels aangeduid als de achtste man voor de Belgische ploeg die zal deelne men aan de Ronde van Frankrijk.

Op ZONDAG 24 JUNI 1934. zijnde Meenen-kermis, groote Kcrmisprijs voor Beroepsrenners. De laatste slag voor de Ronde van Frankrijk, met verzekerde deelneming van: Gaston Rebry, Jef De muysere; Frans

Op ZONDAG 24 JUNI 1934, zijnde Meenen-kermis, groote Kermtsprijs voor Beroepsrenners. De laatste slag voor de Ronde van Frankrijk, met verzekerde deelneming van: Gaston Rebry, Jef De- muysere; Frans

F. Vervaecke, eerste der afzonderlijken in de Ronde van Frankrijk, werd in zijne woonplaats Meenen feestelijk gehuldigd. ... Een lezer heeft eenige avonden besteed aan het berekenen van de verdienste van de rijders ln de Ronde van Frankrijk. Het is een indrukwekkende lijst, waaruit we het volgende oppikken:

Hevel heeft het me eens verteld dat hij nooit met meer reed dan 46 x 18. De mees te renners in den eersten rit der Ronde van Frankrijk, Parijs-Rijsel, hebben 48x18 opstaan, maar 't belette Romain Maes